Udhëzues për zhvillimin e kurrikulës së re në arsimin fillor

Udhëzuesi për zhvillimin e kurrikulës së re në arsimin fillor synon t’u vijë në ndihmë mësuesve të këtij cikli dhe drejtuesve të shkollave. Gjithashtu, udhëzuesi u shërben prindërve për qëllime informimi, si dhe specialistëve të arsimit.

Udhëzuesi për zhvillimin e kurrikulës së re në arsimin fillor synon t’u vijë në ndihmë mësuesve të këtij cikli dhe drejtuesve të shkollave. Gjithashtu, udhëzuesi u shërben prindërve për qëllime informimi, si dhe specialistëve të arsimit pranë njësive arsimore vendore për të monitoruar dhe për të mbështetur shkollat në zbatimin e kurrikulës së re. 

Në këtë dokument përfshihen udhëzime të veçanta për planifikimin e kurrikulës në nivel shkolle, për planifikimin e mësimdhënies nga mësuesi dhe për vlerësimin e nxënësve.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Kuzhinierë të vegjël me dashuri të madhe

Next Article

Përfundon trajnimi me kredite “Mësimdhënia në kurrikulat e reja” në Kukës dhe Berat

Related Posts