Udhëzues për plotësimin e formularin A1

Udhëzuesi i plotësimit të formularit A1, i cili përmban informacione rreth të dhënave personale që duhen plotësuar, të dhënave shkollore, të dhënat lëndore si dhe lista e lëndëve me zgjedhje për gjimnazet, shkollat e mesme artistike dhe shkollat e mesme profesionale.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Formulari A1Z, për regjistrimin e kandidatëve në maturën shtetërore 2019

Next Article

Menaxhimi i përfshirjes së prindërve në edukimin e fëmijës

Related Posts