Udhëzues për kartën e performancës së shkollës

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar një udhëzim “Udhëzues për kartën e performancës së shkollës”

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Për përcaktimin e kritereve dhe procedurave të njëvlershmërisë së dëftesave dhe diplomave të nxënësve të arsimit parauniversitar të ardhur nga jashtë vendit

Next Article

Për disa shtesa dhe ndryshime në udhëzimin "Për normat e punës mësimore-edukative dhe numrin e nxënësve për klasë në institucionet e arsimit parauniversitar"

Related Posts