Udhëzues i përgjithshëm i MASHTI për organizimin e procesit mësimor në vitin shkollor 2021-2022 në kushte të pandemisë COVID-19

Ky udhëzues është rishikim i udhëzuesit të mësimit në kushte të pandemisë COVID-19 të vitit paraprak 2020-2021 i sapo publikuar nga Ministrisa e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) Kosovë.

UDHËZUES I PËRGJITHSHËM I MASHTI, VITI SHKOLLOR 2021-2022 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Roli i prindërve në zhvillimin dhe promovimin e vetëvlerësimit te fëmijët

Next Article

Masat e reja të Qeverisë së Kosovës, mbyllen çerdhet, shtyhet fillimi i vitit shkollor edhe për dy javë (viti shkollor 2021-2022)

Related Posts