Udhëzimi për organizimin dhe funksionimin e sistemit të zhvillimit të vazhdueshëm profesional të punonjësve arsimorë

Më poshtë do të gjeni udhëzimin i cili përcakton qëllimet e zhvillimit profesional të mësuesve, akreditimin e programeve ose moduleve të trajnimit, zhvillimin e trajnimeve dhe testimeve, funksionimin e rrjeteve profesionale etj.

ORGANIZIMI DHE FUNKSIONIMI I SISTEMIT TË ZHVILLIMIT TË VAZHDUESHËM PROFESIONAL TË PUNONJËSVE ARSIMORË 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Aktivitet mësimor për mësimdhënësit e gjuhës angleze, mund të shkarkohet falas

Next Article

Aktivitet letrar me nxënësit e shkollës “Tringë Smajli”

Related Posts