Udhëzimi mbi lëvizjet paralele dhe për administrimin e portalit “Mësues për Shqipërinë” 2022

Materiali zyrtar mbi procedurat e lëvizjeve paralele sipas udhëzimit të fundit nr.12 datë 10.06.2021 “Për procedurat e pranimit e të emërimit të mësuesit në një vend të lirë pune në institucionet arsimore publike të arsimit parauniversitar dhe për administrimin e portalit “Mësues për Shqipërinë”.

Lëvizjet paralele dhe për administrimin e portalit “Mësues për Shqipërinë”

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Modelet e testeve të Maturën Shtetërore 2022

Next Article

Miratohet vendimi për kodifikimin e programeve të studimit, ministrja Kushi tregon kush përfiton

Related Posts