Udhëzimi mbi kriteret dhe procedurat e kualifikimit të mësuesve për vitin 2021

Ky udhëzim ju njeh me dispozitat e përgjithshme të provimit të kualifikimit të mësuesve, me kriteret, me përmbajtjen e portofolit të kandidatit, procedurat e ankimit, si dhe me shtojcën 1 dhe 2, që tregojnë formatin e vlerësimit të portofolit të kualifikimit të punonjësve arsimorë në të gjitha ciklet.

Ky udhëzim ju njeh me dispozitat e përgjithshme të provimit të kualifikimit të mësuesve, me kriteret, me përmbajtjen e portofolit të kandidatit, procedurat e ankimit, si dhe me shtojcën 1 dhe 2, që tregojnë formatin e vlerësimit të portofolit të kualifikimit të punonjësve arsimorë në të gjitha ciklet.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Kriteret e pranimit në universitetet publike të vendit për vitin akademik 2021-2022

Next Article

Mësuesja e gjuhës shqipe në Itali vlerësohet me çmimin “Donne d’Albania 2021”

Related Posts