Tregim për fëmijët për Koronavirusin

Një tregim për një djalë të vogël që është mëzitur duke qëndruar në shtëpi. Por këshillat dhe biseda që do të zhvillojë mamaja e tij me të, do ta largojë mërzitjen dhe do ta parandalojë Koronavirusin. Punim nga Dr. Manolita Hida, Psikologe Klinike.

Nëse mendoni se ky tregim mund të ndihmojë dikë, jeni të lutur ta shpërndani pa ndryshuar autorësinë.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Lojëra që mund të realizoni në kushte shtëpie, duke përfshirë të gjithë pjesëtarët e familjes

Next Article

Analizë e tekstit joletrar, pasthënia e veprës “Shkëlqimi dhe rënia e shokut Zylo”

Related Posts