Testime në kushtet e shtëpisë për lëndët gjuhë dhe matematikë klasa I-V, periudha dytë

Testet që do ju paraqesim sot janë përshtatur për t’u punuar në kushtet e shtëpisë. Testet janë hartuar për lëndën e gjuhës dhe të matematikës për klasat e para deri në të pesta.

Testime për lëndët gjuhë dhe matematikë klasa 1-5, periudha dytë 

Përgatiti: Violeta Kuqi

Lëndët: Gjuhë shqipe -Matematikë 

Klasat: I-V

Shkolla “Sul Harri”, Elbasan 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Mësimi nga shtëpia, Shahini publikon udhëzuesin për realizimin e programit lëndor dhe vlerësimin e nxënësve

Next Article

Bota do të shpëtoj sepse mes nesh ka engjëj

Related Posts