Teste vlerësimi të periudhës së dytë, për klasën e tretë

Në ndihmë të mësueseve të klasës së tretë, për vlerësimin e periudhës së dytë, mësuese Violeta Nipolli Kuqi ju paraqet testimet përkatëse në lëndët gjuhë shqipe, matematikë, dituri natyre dhe qytetari.

Violeta Nipolli Kuqi

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Maturantë, jemi gati për jetën?

Next Article

Rita Petro, “Amazona” e betejave epike të modernitetit - Profili i një fenomeni social dhe artistik

Related Posts