Teste përmbledhëse për të tria periudhat në të gjitha lëndët, klasa IV

Më poshtë do të gjeni modele testesh për klasën e katër, për të tria periudhat në të gjitha lëndët. Materialet janë përgatitur nga mësuesja Anila Londo, sipas programit të Ministrisë së Arsimit.

Teste përmbledhëse klasa IV, periudha e parë 

Teste përmbledhëse klasa IV, periudha e dytë

Teste përmbledhëse klasa IV, periudha e tretë 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Plan projekt ndërlëndor për klasën e parë: Ushqimi dhe shëndeti

Next Article

Artistët shqiptarë të periudhës së Pavarësisë

Related Posts