Teste përmbledhëse për periudhën shtator-dhjetor, gjuhë dhe matematikë, klasa e dytë

Periudha e tanishme përkon me zhvillimin e testeve për periudhën e parë tremujore të vlerësimeve që u bëhen nxënësve. Ne ju sjellim disa modele testesh në lëndën e gjuhës dhe matematikës për klasën e dytë, të përgatitura nga mësuesi Irfan Shahini.

Mësuesi Irfan Shahini ka përgatitur teste për periudhën e tre mujorit të parë të vlerësimit të nxënësve të klasës së dytë, në lëndën e gjuhës dhe të matematikës. Materiale të tilla u vijnë në ndihmë mësuesve për të krijuar modele, shembuj sesi mund të realizojnë teste të tilla. Testet janë në dy versione, pra në dy grupe, grupi A dhe grupi B, të shoqëruara edhe me skemën e vlerësimit.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Si të menteroni, udhëzues nga USAID për zhvillim profesional dhe në karrierë të arsimtarëve

Next Article

“Leximi eliminon frikën dhe ankthin”, aktivitet sensibilizues nga ALBAS

Related Posts