Teste dhe detyra përmbledhëse për të tria periudhat në të gjitha lëndët/ Klasa I-V

Më poshtë do të gjeni modele testesh për klasat nga e para në të pestë, për të tria periudhat, në të gjitha lëndët. Këto teste dhe detyra përmbledhëse për Arsimin Fillor janë të pajisura edhe me tabelat Blue Print. Përgatiti mësuesja jonë bashkëpunëtore Violeta Kuqi.

Teste 

Arsimi fillor

Klasat I, II, III, IV, V

Periudhat: shtator-dhjetor, janar-mars, prill-qershor 

Të gjitha lëndët 

Viti shkollor  2022-2023

Teste klasa I


Teste klasa II

Teste klasa III

Teste klasa IV

Teste klasa V

© Portali Shkollor-Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Poezi atdhetare për fëmijë nga mësuesja Vera Ujka

Next Article

113 vite më parë u çel e para shkollë e mesme shqipe, "Normalja e Elbasanit"

Related Posts
më shumë

Albas vijon trajnimet

Të nderuar drejtorë dhe mësues të shkollave të arsimit parauniversitar publik dhe privat, Ju falënderojmë për mbështetjen tuaj…