Test Përmbledhës, klasa e dytë

Testet e mëposhtme janë hartuar nga mësuesi Shkëlzim Pepaj. Teste përmbledhëse të klasës së dytë, periudha e dytë, në lëndët MatematikëGjuhë Shqipe dhe Dituri Natyre.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Menduh Dërguti, një jetë kushtuar arsimit dhe veprimtarisë shkencore

Next Article

Lidhja e muzikantëve të Prizrenit

Related Posts