Test Kimi VIII-IX, tremujori i parë, viti shkollor 2021 – 2022

Më poshtë do të gjeni dy modele testesh ne lëndën e kimisë së klasës së 8-të dhe të klasës së 9-të, të cilët vlejnë për kontrollimin e njohurive për periudhën e parë, shtator-dhjetor. Testet janë përgatitur nga mësuesja Pranvera Musta.

Teste përmbledhëse

Lënda: Kimi

Klasa: VIII dhe IX 

Test tremujori i parë 2021 – 2022

Tabela e specifikimeve (Blue print)

Mësuesja e lëndës: Pranvera Musta

TEST KIMI VIII

TEST KIMI IX

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Xhoana Jaku: Eja në panair të të prezantoj me të rinjtë…

Next Article

31 fotografi nga arkivat e Nat Geo-s që përshkruajnë bukurinë e botës sonë

Related Posts