Struktura e vitit shkollor 2018-2019 në sistemin arsimor parauniversitar

Ministria e Arsimit ka publikuar strukturën e vitit shkollor 2018-2019 sipas së cilit mësimi fillon me 17 shtator 2018 dhe përfundon me 13 qershor 2019.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Parimi i mësueses: Teoria dhe praktika janë të pandara

Next Article

Mësuesi i informatikës - nxënësve: Bëhuni programues!

Related Posts