Standardet për tekstet shkollore

Ministria e Arsimit publikon standardet që duhet të plotësojnë tekstet shkollore me të cilat do të mësojnë nxënësit

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Ariela, nxënëse e klasës së 10-të, çel ekspozitën e parë

Next Article

Procedurat për emërimin dhe shkarkimin e mësuesve

Related Posts