Standardet e përgjithshme të mësuesit

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar një udhëzim “Për standardet e përgjithshme të mësuesit” të cilat duhet t’u dërgohen DAR dhe ZA, IZHA-s dhe Inspektoratit Shtetëror Arsimor

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Për emërimin dhe shkarkimin e drejtorit të institucionit publik të arsimit parauniversitar

Next Article

Për përcaktimin e kritereve dhe procedurave për dhënien e medaljes së artë

Related Posts