Standardet e drejtorit

Standardet e një drejtori të një institucioni arsimor përshkruajnë çfarë një drejtor duhet të dijë e të jetë në gjendje të bëjë dhe vlerat etike të sjelljes së tij që duhet të dmonstrojë gjatë punës

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Për përdorimin e fondeve të planifikuara për blerjen e librave për bibliotekat e shkollave të arsimit parauniversitar

Next Article

Lista rekomanduese e literaturës për bibliotekat e shkollave në arsimin parauniversitar

Related Posts