Skedë vlerësuese dhe raport vlerësimi për nxënësit me nevojat të veçanta, bazuar në ICF

Më poshtë do të gjeni dy modele formati që përdoren si dokumentacion ne punën me nxënësit me nevoja te veçanta: skedë vlerësuese dhe raport vlerësimi. Skeda vlerësuese plotësohet një herë në vit kurse raport vlerësimi tre herë në vit në fund të periudhave tremujore. Përgatiti Rajmonda Mollaymeri.

Skedë vlerësuese dhe raport vlerësimi për nxënësit me nevojat të veçanta

Punoi: Rajmonda Mollaymeri

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Komunikimi në klasë

Next Article

Mbarim viti i peripecive arsimore!

Related Posts