Skedë ushtrimesh për pushimet dimërore në lëndën e matematikës për klasën e dytë

Mësuesja Teuta Bilçari ka zgjedhur të ndajë me ju mësues e nxënës një skedë me ushtrime matematikore për klasën e dytë të cilën mund ta merrni si model për ta plotësuar gjatë pushimeve dimërore.

SKEDË USHTRIMESH PËR PUSHIMET DIMËRORE

 MATEMATIKË-2 

N. Allkja Biçaku 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Retrospektivë nga mësuesi Evans Drishti

Next Article

Efektet fizike dhe psikologjike të festave tek mësuesit dhe nxënësit

Related Posts