Si ndikon teknologjia tek njerëzit?

Diskutimet dhe argumentet rreth temës “po na dominon ne teknologjia apo po e dominojmë ne atë”, janë të ndryshme. Disa mendojnë se jemi ne që po e dominojmë teknologjinë, por kjo pikturë tregon të kundërtën.

Këto vizatime e shprehin në mënyrën më të mirë se cilat janë pasojat e celularëve në veçanti dhe e teknologjisë në përgjithësi tek njerëzit.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Sfilata që mori jetë nga vizatimet e fëmijëve

Next Article

Kërkuesi: Ky mund të jetë shekulli ynë i fundit!

Related Posts