Shpallen rezultatet paraprake të portalit “Mësues për Shqipërinë” 2020

Sapo u shpallën rezultatet paraprake të portalit “Mësues për Shqipërinë” 2020. Këtë njoftim e bën të ditur portali zyrtar “Mësues për Shqipërinë”. Rezultatet përfundimtare shpallen në datën 5 shtator.

Sapo u shpallën rezultatet paraprake të portalit “Mësues për Shqipërinë” 2020. Këtë njoftim e bën të ditur portali zyrtar “Mësues për Shqipërinë”. Rezultatet përfundimtare shpallen në datën 5 shtator. 

Për të lexuar njoftimin nga faqja zyrtare, ju ftojmë të klikoni këtu

Për të parë renditjen tuaj, mjafton të identifikoheni tek hapësira juaj, ku ju kërkohet adresa e e-mailit dhe fjalëkalimi/passwordi juaj. Klikoni këtu për t’u njohur me rezultatin tuaj. 

Për çdo vështirësi apo paqartësi në lidhje me regjistrimin, identifikimin, apo mënyrën e përdorimit, portali “Mësues për Shqipërinë”, ka realizuar një video tutorial, e cila ju vjen në ndihmë në çdo rast. Për të parë këtë video, klikoni këtu

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Provimi i shtetit në mësuesi, lista e kandidatëve Edukim Fizik

Next Article

Unë mbaj maskë gjatë kohës që jap mësim. Ju rrëfej eksperincën time

Related Posts