Shkolla “Dora D’Istria”, në konkurs ndërkombëtar me film me metrazh të shkurtër (VIDEO)

Djemtë dhe vajzat e kësaj shkolle kanë nevojë për mbështetjen e të gjithëve. Numri i tyre në listën e konkurrimit është 29. Titulli i filmit me të cilin ata konkurrojnë është “Life in your hands”, që në shqip përkthehet “Jeta në dorën tënde”.

Shkolla “Dora D’istria” në Tiranë konkurron në një konkurs ndërkombëtar në një film me metrazh të shkurtërTema është për mbrojtjen e mjedisit.

Djemtë dhe vajzat e kësaj shkolle kanë nevojë për mbështetjen e të gjithëve. Numri i tyre në listën e konkurrimit është 29. Titulli i filmit me të cilin ata konkurrojnë është “Life in your hands”, që në shqip përkthehet “Jeta në dorën tënde”.

Shikoni videon dhe sugjerojuni edhe miqve që ta shpërndajnë atë, si dhe të votojnë për filmin e përgatitur me shumë dashuri nga nxënësit e shkollës “Dora “D’istria” në kryeqytet.

Portali Shkollor i uron suksese!

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Planifikim mujor sipas kurrikulës së re të parashkollorit/ Rëndësia e saj (2019)

Next Article

Mësoni të shkruani bukur në shtatë hapa të thjeshtë

Related Posts