Shkolla 9-vjeçare “Gjon Gjonaj” në Laç hap dyert për nxënësit e saj

Shkolla 9-vjeçare “Gjon Gjonaj” në Laç ka hapur dyert për nxënësit e saj. Kjo shkollë e re e ndërtuar me kushtet më bashkëkohore, ka gjithsej 207 nxënës dhe përbëhet nga 4 kabinete, 12 klasa, salla për mësuesit, kënde për psikologun dhe infermierin, palestër dhe bibliotekë.

Shkolla 9-vjeçare “Gjon Gjonaj” në Laç ka hapur dyert për nxënësit e saj. Lajmin e bëri të ditur Ministrja e Arsimit dhe Sportit Evis Kushi nëpërmjet një postimi në rrjete sociale. 

Kjo shkollë e re e ndërtuar me kushtet më bashkëkohore, ka gjithsej 207 nxënës dhe përbëhet nga 4 kabinete, 12 klasa, salla për mësuesit, kënde për psikologun dhe infermierin, palestër dhe  bibliotekë. 

Postimi i Ministres Evis Kushi:

Një tjetër shkollë e re sapo ka hapur dyert për fëmijët e Laçit, në vazhdën e një transformimi rrënjësor të një prej zonave më të goditura nga tërmeti. Ta gëzojnë dhe sa më shumë suksese për nxënësit, mësuesit dhe të gjithë komunitetin e zonës! 


© Portali Shkollor
 Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Klubi i leximit për fëmijë zhvilloi takimin e parë të këtij viti me librin “Aventurat e Dinpakut dhe të shokëve të tij”

Next Article

Librat që duhet të lexoni këtë dimër, sugjeruar nga ALBAS

Related Posts