Seria “Më quajnë…” nga Albas

Më quajnë: Xhon Lenon, Leonardo da Vinci, Tereza e Klakutës, Bethoven, Kristofor Kolombi dhe Albert Ainshtajn, janë një seri frymëzuese për fëmijë, të cilat i gjeni në stendën e shtëpisë botuese Albas gjatë panairit të librit.

Disa nga personazhet më të famshëm të historisë tregojnë, në vetën e parë, ngjarjet e jetës së tyre. Duke shfletuar këto libra, fëmijët argëtohen dhe mësojnë për jetën e këtyre personazheve që kanë lënë gjurmë të thella në historinë e njerëzimit me veprat dhe zbulimet e tyre. Gjithçka është e shoqëruar me ilustrime tërheqëse.

Më quajnë: Xhon Lenon, Leonardo da Vinci, Tereza e Klakutës, Bethoven, Kristofor Kolombi dhe Albert Ainshtajn, Kleopatra, Mari Kyri, Marko Polo, Pikaso janë një seri frymëzuese për fëmijë, të cilat i gjeni në stendën e shtëpisë botuese Albas gjatë Panairit të Librit. 

Blini online librin që dëshironi duke klikuar në www.librarialbas.al

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Bullizmi në shkolla, si mund ta parandalojmë?

Next Article

Shoqëria është më e rëndësishme se çdo gjë tjetër

Related Posts
më shumë

Shtëpia me brisqe rroje

Boshti i strukturës së këtij libri është fjala e thjeshtë që përmban thelbësoren, qartësinë, imazhet që të godasin,…