Seria e klasikëve për fëmijë vjen e re dhe e freskët

Këto vepra klasike për fëmijë vijnë të përkthyera nga origjinali dhe janë shoqëruar me ilustrime të këndshme. Shoqëria me personazhet e tyre do të jetë një kënaqësi e vërtetë për fëmijët.

Seria e klasikëve për fëmijë vjen e re dhe e freskët përmes titujve si “Aventurat e pinokut”, Bëmat e Lizës në Botën e Çudirave, Pipi Çorapegjata, Princi i Vogël, Piter Pani. Këto vepra klasike për fëmijë vijnë të përkthyera nga origjinali dhe janë shoqëruar me ilustrime të këndshme. Shoqëria me personazhet e tyre do të jetë një kënaqësi e vërtetë për fëmijët.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Shoqëria është më e rëndësishme se çdo gjë tjetër

Next Article

“Legjenda dhe vende”, nga Albas

Related Posts
më shumë
LIBËR I RI 100 shkencëtarët që ndryshuan botën Të jetosh në ditët e sotme do të thotë të…