Rreth kompletit “Stiliste mode”

E pajisur me të gjitha mjetet që duhen për të qenë stiliste, fëmijët do të argëtohen duke stiluar veshje dhe aksesorë. Kompleti përmban letra të ngjashme, modele të skicuara, bojëra, letra ngjitëse me ngjyrë dhe për t’u ngjyrosur, vinovil me xixa etj. Lëri idetë e tua dhe imagjinatën të lirë dhe krijo veshjen që do ta admirojnë të gjithë.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Rreth serisë “Përralla që tregohen nga të rriturit”

Next Article

Rreth serisë “Nga G. Rodari”

Related Posts
më shumë

Rreth nesh

Shtëpia botuese ALBAS është krijuar në vitin 2000. Që në fillimet e saj ALBAS-i ka pasur dhe vazhdon…