Rregullorja e Maturës Shtetërore 2021

Kjo është rregullorja për zhvillimin e Maturës Shtetërore në Republikën e Shqipërisë për vitin 2021.

Objekti i kësaj rregulloreje është përcaktimi i procedurave, detyrave dhe përgjegjësive të institucioneve shtetërore për organizimin e provimeve të Maturës Shtetërore dhe Maturës Shtetërore Profesionale, si dhe i të drejtave dhe detyrave të individëve që përfshihen në administrimin e realizimin e provimeve të Maturës Shtetërore dhe Maturës Shtetërore Profesionale. 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Këshilla për një prindërim cilësor e të shëndetshëm

Next Article

Roli dhe rëndësia e shërbimit Psiko-Social në shkolla

Related Posts