Rezultatet e provimit të detyruar në lëndën e Gjuhës së huaj

Këto janë rezultatet e provimit të detyruar, të Maturës Shtetërore 2020, në lëndën e Gjuhës së huaj. QSHA ka bërë publike notat për maturantët në anglisht, frëngjisht, italisht, gjermanisht etj., të cilat i gjeni më poshtë në formatin PDF.

Matura Shtetërore 2020 

Rezultatet e lëndes: Gjuhë e huaj (D3)

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Matura Shtetërore, rezultatet e provimit në lëndën e Gjuhës dhe Letërsisë (2019-2020)

Next Article

Sezoni i provimeve, për një prezantim të shkëlqyer të punës suaj si student në Universitet

Related Posts
më shumë
Komedia Hyjnore (Paolo dhe Françeska) – Dante Aligieri, test i mbështetur mbi komentet e çelësit të Letërsisë dhe…