Regjistër i vlerësimit të vazhduar

Ky është regjistri i vlerësimit të vazhduar për tremujorin e dytë të këtij viti shkollor. Regjistri është përshtatur me nismën e re të Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë “Tri lëndë në gjashtë orë”.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Orë model, gjuha shqipe VIII

Next Article

Ditar, "Burimet dhe përdorimi i tyre"

Related Posts