QTPA zhvillon trajnime për provimin e portalit “Mësues për Shqipërinë”

Qendra e Trajnimeve Albas, për t’u ardhur në ndihmë mësuesve që zhvillojnë provimin e portalit, ju njofton se do të kryej trajnime edhe përgjatë muajit qershor. Më poshtë gjeni kalendarin me datat se kur do të bëhen trajnimet për modulin e nivelit shkencor për çdo profil lënde.

Qendra  e Trajnimeve Albas mbështetur në kërkesat e vazhdueshme gjatë trajnimeve, për t’u ardhur në ndihmë mësuesve që zhvillojnë provimin e portalit “Mësues për Shqipërinë”, ju njofton se do të zhvillojë gjatë muajit Qershor trajnime për përgatitjen për këtë provim për të gjithë mësuesit e të gjitha cikleve (mësuesit e arsimit të ulët: ciklit parashkollor e fillor; mësuesit e arsimit të mesëm të ulët; mësuesit e arsimit të mesëm të lartë) që aplikojnë në portalin “Mësues për Shqipërinë” .

Kalendari me datat se kur do të bëhen trajnimet për modulin e nivelit shkencor për çdo profil lënde (gjatë muajit qershor): 

  • Niveli Shkencor: moduli Matematikë (23.06.2022) 
  • Niveli Shkencor: moduli TIK (30.06.2022)   

Përmbajtja e moduleve është ndërtuar në bazë të programeve përkatëse të publikuara nga ASCAP dhe MASR. 

Modulet janë ndërtuar në bazë praktike, ku do të ushtroheni për t’iu përgjigjur saktë pyetjeve të provimit. Përmbajnë zgjidhje ushtrimesh e modele testesh për të gjitha fushat përkatëse të provimeve. 

Çdo modul zhvillohet online në platfomën Zoom. Ju mund të regjistroheni në modulin që ju intereson. 

Trajnimi nuk ka kredit, por ndihmon në parapërgatitjen për provimit të portalit” Mësues për Shqipërinë”. 

Trajnimi kushton 1500 lekë të reja. Pagesa kryhet në bankë nëpërmjet llogarisë bankare të Albas. 

Për informacione të mëtejshme kontaktoni në numrin 0697070480

Faleminderit!

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

“Pse e du un Shkodrën?”, shkrim në gegërisht - Lorela Sinani

Next Article

Teatri në çdo moshë si pjesë e integrimit dhe e formimit elokuent të nxënësve në shoqërinë e sotme

Related Posts