QTPA zbardh kalendarin e trajnimeve me kredite

Qendra e Trajnimeve Albas ka nisur sezonin e trajnimeve për këtë vit të ri akademik. Pas eksperiencës së sezonit të kaluar, ku u trajnuan rreth 800 mësues, këtë sezon do të jemi akoma më pranë jush duke ju ofruar trajnime dinjitoze të akredituara.

Të nderuar mësues, 

Qendra e Trajnimeve dhe Projekteve Albas ka nisur sezonin e trajnimeve për këtë vit të ri akademik. Pas eksperiencës së sezonit të kaluar, ku u trajnuan rreth 800 mësues, këtë sezon do të jemi akoma më pranë jush duke ju ofruar trajnime dinjitoze të akredituara nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë. 

QTP ka përcaktuar agjendën e trajnimeve e cila është hartuar në bazë të kërkesave të mësuesve. 

ModuliKodiTrajneriFusha e trajnimitData e fillimitQyteti
Mësimdhënia në kurrikulat e reja17MN112Natasha PoroçaniMësimdhënia dhe të nxënit28/09/2018 Tiranë
Mësimdhënia në kurrikulat e reja17MN112Natasha PoroçaniMësimdhënia dhe të nxënit13/10/2018 Korçë
Mësimdhënia në kurrikulat e reja17MN112Natasha PoroçaniMësimdhënia dhe të nxënit19/10/2018 Lushnjë
Mësimdhënia në kurrikulat e reja17MN112Natasha PoroçaniMësimdhënia dhe të nxënit26/10/2018 Lezhë

Me datën 28 dhe 29 shtator në Tiranë, në adresën autostrada Tiranë-Durrës, km 4, zhvillohet trajnimi për modulin “Mësimdhënia në kurrikulat e reja” më trajnera Natasha Poroçani. 

Në datën 13 dhe 14 tetor ekipi i trajnimeve në QTPA do të jetë në Korçë për të zhvilluar trajnimin e radhës për modulin “Mësimdhënia në kurrikulat e reja”.

Trajnimi i radhës do të jetë në Lushnje me datën 19 dhe 20 tetor. Ndërsa në datën 26 dhe 27 tetor trajnimi do të zhvillohet  në Lezhë.

Çdo mudul ka 1 kredit i cili kushton 2000 lekë. (përfshirë edhe materialet e trajnimit)

Certifikata është e njohur nga MASR. 

Për informacion dhe regjistrim jeni të lutur të na kontaktoni në adresën e e-mailit

trajnime@albas.al dhe në numrin e telefonit 0697070480, ose mund të regjistroheni online në adresën: https://trajnime.arsimi.gov.al/Trajnimes/TrajnimeMesues 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Drejtori i shkollës letër prindërve të nxënësve

Next Article

Platforma shkollore Albas e-libër, prezantohen risitë në shkollën Wilson

Related Posts