QSHA njofton zyrtarisht: Provimi i licencës për vitin 2022 do të zhvillohet gjatë periudhës Prill – Maj

Provimi për mësuesit e rinj apo marrja e licencës nga mësuesit kandidat për këtë vit do të zhvillohet përgjatë muajit prill-maj. Kalendari dhe listat emërore me oraret përkatëse për çdo kandidat, do t’i publikojmë në ditët në vijim.

Për të gjithë kandidatët aplikantë për provimin e shtetit në profesionin e rregulluar të Mësuesit, QSHA ka bërë me dije se provimi i licencës do të zhvillohet gjatë periudhës Prill – Maj 2022, në godinën e Qendrës së Shërbimeve Arsimore me adresë: Bulevardi “Zhan D’Ark”, Nr. 23, Tiranë (ish-ATSH).

Kalendari dhe listat emërore me oraret përkatëse për çdo kandidat, do të publikohen në ditët në vijim në faqen tonë.

Më poshtë gjeni njoftimin zyrtar nga QSHA. 

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Dr. Ermira Ymeraj: Kolegë, ja pse duhet bërë vlerësimi psikosocial për çdo mësues

Next Article

Bullizmi virtual dhe ndikimi në psikologjinë e nxënësve

Related Posts