Qendra e Trajnimeve Albas/ Kalendari i trajnimeve me kredite për periudhën Dhjetor 2022-Janar 2023

Qendra e trajnimeve dhe projekteve Albas, do të zhvillojë trajnime me kredite për modulet e reja të akredituara nga ASCAP dhe MAS për të gjithë mësuesit e sistemit parauniversitar. Më poshtë gjeni kalendarin e trajnimeve me kredite për periudhën Dhjetor 2022-Janar 2023.

Qendra e trajnimeve dhe projekteve Albas, do të zhvillojë trajnime me kredite për modulet e reja të akredituara nga ASCAP dhe MAS  për të gjithë mësuesit e sistemit parauniversitar. 

Në kalendarin për muajin Dhjetor 2022- Janar 2023 janë planifikuar trajnimet e mëposhtme:

  Nr
Moduli
  Data            Linku i regjistrimit
2Teknikat e pyetjes dhe diskutimit13.01.2023https://trajnime.arsimi.rash.al/Trajnimes/Createmesuseregister/61644?d=01%2F13%2F2023 00%3A00%3A00
3Përgatitja e nxënësve për testimin e gjuhës shqipe dhe te letersisë për maturën shtetërore20.01.2023https://trajnime.arsimi.rash.al/Trajnimes/Createmesuseregister/61645?d=01%2F20%2F2023 00%3A00%3A00
4Manaxhimi i sjelljes dhe zgjidhja e konflikteve27.01.2023https://trajnime.arsimi.rash.al/Trajnimes/Createmesuseregister/61646?d=01%2F27%2F2023 00%3A00%3A00

Çdo moduli ka 1 kredit, i barazvlefshëm në 18 orë trajnim (9 orë trajnim/ 9 orë përgatitje dhe përpunim njohurish).

Trajnimet zhvillohen online në platformën Zoom. 

Me rastin e festave të fundvitit, QTPA vjen me një ofertë promocionale: trajnimet për muajin dhjetor do të kushtojnë 1200 leke (te reja).

Ndërsa pagesa për trajnimin gjatë muajit janar do të jetë 1500 lekë të reja.

Pagesat kryhen përmes llogarisë bankare të Albas. 

Për më tepër informacion, mund të kontaktoni në numrin e sekretarisë 0697070480, ose në adresën e 

e-mailit  trajnime@albas.al

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Promovimi i librit “Kangë në vete” në mjediset e QKLL

Next Article

"Don Kishoti i Mançës" vjen rreth një shekull më vonë nga përkthyesi emblematik Bajram Karabolli

Related Posts