Publikohen lista të reja për testimin e informatizuar (2019)

QSHA ka publikuar listën e emrave të kandidatëve, të cilët i nënshtrohen testimit të informatizuar, sipas kalendarit dhe datave përkatëse. Më poshtë lista e kandidatëve për profilin histori, gjeografi dhe art pamor, kimi dhe biologji.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Gjashtë gjëra që mësuesit duhet të dinë për veten e tyre

Next Article

Me libër në dorë për pushime? Sociologët: Fëmijët kanë nevojë të argëtohen në verë

Related Posts