Psikologu shkollor dhe punonjësi social, programe orientuese për portalin e “shërbimit psiko-social” 2020

Në kuadër të shpalljeve respektive të bëra nga Drejtoritë Rajonale të Arsimit Parauniversitar për kandidatët e interesuar për t’u bërë pjesë e njësisë së shërbimit psiko-socialë në shkolla, ASCAP publikon programet orientuese për fazën e procesit të testimit.

Më poshtë do të gjeni programet orientuese për portalin e “shërbimit psiko – social” 2020

Programi orientues “Psikologu shkollor”

Programi orientues “Punonjësi social”

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Anila Çota: Alarm për partneritetin e sigurt shkollë - familje - komunitet

Next Article

Formate ku nxënësit mund të vlerësojnë vetveten ose njëri-tjetrin

Related Posts