Provimi i shtetit për mësuesit, QSHA: javën e tretë të shtatorit 2018

Për të gjithë kandidatët aplikantë për provimin e shtetit për profesionin e rregulluar të mësuesit, ju bëjmë me dije se, provimi i shtetit në këtë profesion do të zhvillohet nga java e tretë e muajit Shtator 2018 dhe në vazhdim.

Listat e kandidatëve do të publikohen në faqen zyrtare të Qendrës së Shërbimeve Arsimore, pas dërgimit të tyre nga DAR/ZA.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Mësuesit: trajnimet, ndihmë e madhe për ne

Next Article

Bashkia e Tiranës, internet falas në qendër të qytetit

Related Posts