Provimi i shtetit në mësuesi, sezoni XIII Mars-Prill 2019

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka zbardhur listën emërore të mësuesve që ju nënshtrohen provimeve të shtetit si dhe kalendarin e datave kur do të zhvillohen testimet për secilin profil.

Provimi i Shtetit në Mësuesi Sezoni XIII Mars Prill 2019. Më poshtë ju sjellim listën emërore. Mësuesit mund të konfirmojnë emrat në listat e publikuara e më pas të shikojnë datën dhe orën kur do të zhvillohet provimi.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Të hysh në botën e fëmijëve, pa trokitur...

Next Article

TË PAKËT VS TË PAKTË/ Si i ngatërrojmë këto dy fjalë

Related Posts