Provimi i shtetit në mësuesi, lista e kandidatëve Edukim Fizik

Kjo është lista e kandidatëve për mësues që do të japin provimin e shtetit në mësuesi për profilin Edukim Fizik. Përbri secilit emër do gjeni datën dhe orën e zhvillimit të provimit.

Në kuadër të situatës së krijuar nga pandemia COVID-19 dhe në vijim të masave parandaluese të përhapjes së tij, gjatë paraqitjes për pjesëmarrje në provim, kandidati duhet të ketë parasysh dhe të zbatojë rregullat e mëposhtme:

1. të paraqitet pranë QSHA-së i pajisur me mjetet mbrojtëse, maskë dhe doreza plastike;

2. të zbatojë ruajtjen e distancës fizike 1,5 – 2 metër me kandidatët e tjerë;

3. të ketë me vete vetëm dokumentet e kërkuara dhe mjetin e identifikimit;

4. të ketë me vete stilolaps për nënshkrimin e deklaratës dhe rezultatit të testimit;

5. të mos ketë me vete celularë, çanta dhe sende të tjera personale, të panevojshme në zhvillimin e testimit.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Këshilla për të ndihmuar mësuesit që përballen me ankthin e mësimdhënies

Next Article

Shpallen rezultatet paraprake të portalit “Mësues për Shqipërinë” 2020

Related Posts