Projektligji për Arsimin e Lartë në Republikën e Kosovës

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka miratuar Projektligjin për Arsimin e Lartë në Republikën e Kosovës.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Planifikimi i një situate të nxëni duke përdorur TIK-un

Next Article

MASHT ndryshon datat e provimeve të gushtit

Related Posts