Projektligji pёr Akademinё e Shkencave dhe tё Arteve tё Kosovёs

Kuvendi i Republikës së Kosovës, në mbështetje të nenit 65 (1) të Kushtetutës së Republikës së Kosovës miraton “PROJEKTLIGJIN PËR AKADEMINË E SHKENCAVE DHE TË ARTEVE TË KOSOVËS”.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Si të dalloj një person të ngjitur nga një ngacmues seksual?

Next Article

Projektligji për Provimin e Maturës Shtetёrore

Related Posts