Projekt: “Shkolla ime”, klasa e katërt në të gjitha lëndët, periudha e dytë

Projekti “Shkolla ime” ka për synim të edukojë nxënësit me dashurinë ndaj shkollës, si një vatër e madhe edukimi për tërë brezat dhe t’i mësojë ata të tregojnë respekt për figurën e mësuesit, si përçuesi dhe sistemuesi kryesor i dijeve.

Edukimi tek nxënësit i dashurisë për shkollën si një vatër e madhe edukimi për tërë brezat dhe  respektimi i figurës së mësuesit si përçuesi dhe sistemuesi kryesor i dijeve është qëllimi i projektit me titull “Shkolla ime”, i përgatitur nga mësuesja, Violeta Kuqi. 

Projekti u jep mundësi nxënësve që të punojnë në grup (individ dhe me tërë klasën), ndërsa mësuesve u jep mundësinë që të bashkëpunojnë me njeri- tjetrin.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Teste për portofol, gjuhë shqipe, klasa e dytë

Next Article

Të jesh mësues është privilegj

Related Posts