Projekt në lëndën e ekologjisë

Ky projekt është realizuar nga nxënësit e klasës së VII-1 në orën e ekologjisë nën kujdesin e mësuesit të lëndës Regaip Mustafa. Qëllimi i projektit është mbajtja pastër e ambientit në shkollë.

“Mirëmbajtja e ambientit në shkollë” është projekti i realizuar në lëndën e ekologjisë në shkollën “Alija Avdovic”, Batincë nën kujdesin e arsimtarit Regaip Mustafa.

Nxënësit e klasës së VII-I kanë përdorur kapakët e shisheve plastike për të realizuar projektin. Të gjithë kapakët e shisheve janë mbledhur nga nxënësit në oborrin e shkollës. 

Me letra me ngjyra, shishe, kapakët e shishes dhe materiale të tjera të nevojshme nxënësit realizuan lule, mollë etj. Projektin e prezantuan në klasë dhe morën vlerësimin e mësuesit për idenë, realizimin dhe mesazhin që përcollën te shokët dhe shoqet e klasës.

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Zinxhir reformash

Next Article

Pse një fëmijë sjell vërdallë tërë familjen për të ngrënë një pjatë gjellë?

Related Posts