Programet orientuese për provimet kombëtare të arsimit bazë 2018-2019

Instituti i Zhvillimit të Arsimit ka publikuar programet orientuese për provimet kombëtare të arsimit bazë 2018-2019. Mësuesit në bashkëpunim me drejtorinë e shkollës do të mund të organizohen dhe të punojnë me këto programe…

Gjuhë shqipe

Gjuhë e huaj

Matematikë

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Gutenbergu krijoi kallëpe për shkronjat e para metalike

Next Article

A janë gjeni mëngjarashët?

Related Posts