Programet orientuese për maturën shtetërore 2018-2019

Instituti i Zhvillimit të Arsimit ka publikuar programet orientuese për maturën shtetërore. Mësuesit në bashkëpunim me drejtorinë e shkollës do të mund të organizohen dhe të punojnë me këto programe…

Histori

Kimia me zgjedhje

Ekonomia

Gjuhë e huaj

Matematika bërthamë

Gjeografi 

(Bërthamë dhe me zgjedhje)

Gjuhë shqipe dhe Letërsi
(Bërthamë)

Qytetaria dhe Psikologjia

Sociologjia dhe Filozofia

Biologji me zgjedhje

Fizikë me zgjedhje

Programet Orientuese te Matures Shteterore (Shkollat artistike dhe sportive)

Matematikë 

Gjuhë e huaj 

Gjuhe shqipe

Programet Orientuese te Matures Shteterore (Shkollat e gjuhëve të huaja)

Matematikë 

Gjuhë e huaj

Gjuhe shqipe

Programet Orientuese te Matures Shteterore (Shkollat profesionale)

Matematikë 

Gjuhë e huaj 

Gjuhe shqipe

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Psikologu i Harvardit: Gabimi numër 1 në komunikim është ...

Next Article

Fjalori i vlerësimit të nxënësit, terma e përkufizime

Related Posts