Programet e Kualifikimit 2022

Ju paraqesim Programet Orientuese të Kualifikimit 2022, sipas profileve përkatëse, të bëra publike nga ASCAP. Ju mund të klikoni mbi çdo profil që interesoheni për t’u njohur me programin që duhet të përgatiteni për provimin që do të jepni.

Për t’u ardhur në ndihmë mësuesve, ASCAP ka hartuar Programet Orientuese të Kualifikimit 2022. Këto programe ju mund t’i lexoni ose t’i shkarkoni duke klikuar mbi secilin prej profileve që jeni të interesuar. 

Arsim Parashkollor

Art pamor

Edukim fizik, sporti dhe shëndeti

Filozofi

Gjeografi

Gjuhë shqipe dhe letërsi

Kimi

Muzikë

Qytetari

Shkollat Artistike

TIK

Arsim Fillor

Arsim Special

Biologji

Ekonomi

Fizikë

Gjuhë e huaj

Histori

Matematikë

Psikologji

Sociologji

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Aktivitet mësimor për mësimdhënësit e gjuhës angleze, mund të shkarkohet falas

Next Article

Aktivitet mësimor për mësimdhënësit e gjuhës angleze, mund të shkarkohet falas

Related Posts