Programet e kualifikimit, 2019

Në këtë material do të gjeni programet e kualifikimit, për secilën lëndë. Programe, të publikuara nga IZHA:

Arsim Fillor

Arsim Parashkollor

Arsim Profesional

Arsim Special

Art Pamor

Biologji

Edukim Fizik

Ekonomi

Filozofi

Fizikë

Gjeografi

Gjuhë e huaj

Gjuhë Shipe dhe Letërsi

Histori

Kimi

Matematikë

Muzikë

Psikologji

Qytetari

Sociologji

Shkollat Artistike

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Test orientues për mësuesit dhe drejtuesit, të cilët do ti nënshtohen testimit

Next Article

“Më ndihmo... Jam ngatërruar në kohën dhe kokën time”

Related Posts