Programet e edukimit fizik të të gjitha cikleve për nxënësit me AK

Më poshtë do të njiheni me programet e reja të edukimit fizik për nxënësit me Aftësi të Kufizuara të Arsimit Fillor, Arsimit të Mesëm të Ulët dhe Arsimit të Mesëm të Lartë.


PROGRAMET E EDUKIMIT FIZIK PËR NXËNËSIT ME AK

Arsim Fillor


Arsim i Mesëm i Ulët

Arsim i Mesëm i Lartë

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Një tjetër program i ri për Nxënësit me Aftësi të Kufizuara: Edukim Fizik, Sporte dhe Shëndet

Next Article

Një tjetër program i ri për Nxënësit me Aftësi të Kufizuara: Edukim Fizik, Sporte dhe Shëndet

Related Posts