Program për Festën e Abetares – mësuesja Violeta Kuqi

Festa e Abetares është kurorëzimi i mësimit të të gjitha shkronjave, rrokjeve, fjalëve, fjalive e teksteve. Fëmijët kanë veshjen e tyre festive  për ta festuar sa më bukur mbylljen e njohjes dhe të ngulitjes së shkronjave  nga libri i abetares. Pas ngulitjes së shkronjave fëmijët janë drejt pavarësisë së të lexuarit të teksteve letrare dhe joletrare.

PROGRAM PËR FESTËN E ABETARES

(viti shkollor 2021-2022)

   Hartoi programin: VIOLETA KUQI

© Portali Shkollor – Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.       

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Ministrja Kushi fton studentët të marrin pjesë në Sondazhin Kombëtar të Studentëve

Next Article

Ditët e librit dhe kultura e leximit/ Botimet e reja dhe ofertat nga ALBAS

Related Posts